Hemförsäkringen för Bostadsrätternas 

medlemmar 

– Speciellt framtagen för dig som bor i bostadsrätt! 

Bostadsrätterna har tillsammans med Allians/Söderberg & Partners och Vardia Försäkring tagit fram en mycket omfattande hemförsäkring för Bostadsrätternas medlemmar.


Vi erbjuder även konkurrenskraftiga försäkringar för bil, fritidshus, husvagn, husbil, båt och person som tål att jämföras. 

 

Klicka här för att ta fram ett förmånligt pris på din hemförsäkring!

 

Nu får ni även 20% rabatt på er bilförsäkring hos Vardia när ni försäkrar både hem och bil.
För att få fram ett pris på din bilförsäkring, klicka här!

 

Villkor & Produktblad

 

För att få hjälp  eller mer information: 

Kontakta oss på 0920-45 00 45 

eller skicka e-post till: fredsgatan@soderbergpartners.se 

 

Felaktiga brev om Bostadsrätternas hemförsäkring

 

Vi får frågor om vårt byte av försäkringsbolag för hemförsäkringen. Tyvärr är en del av informationen från tidigare försäkringsbolag, Moderna Försäkringar, felaktig.
 

Samarbetet med tidigare försäkringsbolag avseende privatförsäkringar, Moderna Försäkringar, upphörde per sista januari 2014. Moderna Försäkringar har felaktigt fortsatt att avisera försäkringar i Bostadsrätternas namn. Enligt uppgift ska de ha upphört med detta men deras kundtjänst ger emellanåt en information om att samarbetet fortfarande gäller, vilket inte stämmer.

 

Vår nya samarbetspartner, Vardia, skickar ut ett erbjudande om att byta till vår nya hemförsäkring. Det erbjudandet är märkt med Bostadsrätternas namn och är vår kvalitetssäkrade hemförsäkring. Det är dock ett erbjudande och du måste själv ta

beslut om du ska byta försäkringsbolag eller inte.

 

Om du väljer att fortsätta med Bostadsrätternas försäkring och flytta till vår nya samarbetspartner ska du avsluta försäkringen i Moderna Försäkringar och betala den faktura som du istället får från Vardia.

 

Vid frågor eller oklarheter kontakta gärna oss gärna på 08–700 51 70.

Kontakt

Fredsgatan 12, 1tr 
111 52 Stockholm 

Tel: 08-700 51 70 

Fax: 08-700 51 79 

Email: info@allians.com