almega

Almega Hemserviceföretagen

Almega Hemserviceföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation som tillhandahåller hög kompetens i arbetsgivar- och näringspolitiska frågor. 
Almega Hemserviceföretagen organiserar företag som har som affärsidé att underlätta vardagen för kunden i eller i direkt anslutning till dennes hem. Branschen verkar med kollektivavtal tecknat med Kommunal och Ledarna.

 

Almega Hemserviceföretagens egen företagsförsäkring

Almega  Hemserviceföretagen har tillsammans med Allians/Söderberg & Partners tagit fram en specifik företagsförsäkring för Almega Hemserviceföretagens medlemmar. Resultatet är en mycket omfattande försäkring till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Försäkringen är framtagen för Almega Hemserviceföretagens medlemmar och endast dessa tillåtes teckna denna förmånliga försäkring.
 

Tre goda skäl att välja Almega Hemserviceföretagens egna försäkring:

  1. Omfattande grundskydd.
  2. Anpassad till er verksamhet.
  3. Konkurrenskraftig premie tack vare Almega Hemserviceföretagens storlek.
 

Förutom den breda grundomfattningen har ni möjlighet att bygga på försäkringen med olika tilläggsförsäkringar för att ytterligare anpassa försäkringen till att passa just ert företag!

 

Broschyrer och blanketter:

Broschyr 

Offertansökan 

 

Hemsida: www.serviceforetagen.se 

 

För mer information om Almega Hemserviceföretagens företagsförsäkring kontakta Allians/Söderberg & Partners på telefon 08-700 51 70 eller maila oss på fredsgatan@soderbergpartners.se

 

Kontakt

Fredsgatan 12, 1tr 
111 52 Stockholm 

Tel: 08-700 51 70 

Fax: 08-700 51 79 

Email: info@allians.com